Ponedjeljak, ožujak 18, 2019

TV
Jadran osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Splitu, a nositelj je koncesije za televizijsku djelatnost na području Splitsko-dalmatinske županije od 2004. godine. Svoj program započela je s emitiranjem točno u prvim minutama iza ponoći 05.01.2004. Godine.
Također, od siječnja 2011. godine Televizija Jadran televizijski je koncesionar za digitalnu regiju D8 , a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije, te dio Dubrovačko-neretvanske županije.

Televizija Jadran svakodnevno emitira vlastiti program preko zemaljskih DVB-T odašiljača na uhf kanaliu:

– 34 (Biokovo-Sv. Jure)
– 34 (Brač – Vidova gora)
– 34 (Labinštica)

Također moramo napomenuti, kako program Televizije Jadran možete gledati i na području grada Splita, Solina, Zagreba, Zadra, Rijeke i Osijeka i to unutar ponude kabelskog koncesionara B.NET-a i tako osjetiti dašak mora i ovog našeg Jadrana.

Od 15.02.2009. godine program Televizije Jadran dostupan je i u ponudi MAX TV-a, na kanalu 817 što povećava dostupnost TV Jadrana na preko 200 000 domaćinstava u cijeloj Hrvatskoj. Time je Televizija Jadran s lokalne praktički postala nacionalna televizija.

Svojom tehničkom opremljenošću pruža dobre uvjete za proizvodnju i emitiranje televizijskog programa što je dokazala svojim već četverogodišnjim radom i programom za sve uzraste i ukuse,na kojem radi tridesetak djelatnika i pedesetak vanjskih suradnika.

NAŠ TIM IMA VOLJU, ZNANJE I SPOSOBNOST,

ALI PRIJE SVEGA LJUBAV I STRAST
PREMA ONOM ŠTO RADIMO JE ONO ŠTO NAS ČINI POSEBNIMA I NAJBOLJIMA.
I ZATO GLEDAJTE NAŠ PROGRAM JER….

TELEVIZIJA JADRAN …. VAŠ JEDINI OTOK U MORU MEDIJA!

Cilj je bio i ostaje formirati programski prepoznatljivu televiziju, okrenutu u prvom redu lokalnim temama i problemima, i obratiti se i „malom“ i „velikom“ čoviku, i „sela“ i „grada“. Upravo iz tih razloga domaća proizvodnja zaštitni je znak Televizije Jadran.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Posljednje objavljeno